Becx Coaching en Advies

 

Welkom op mijn website!

Mijn naam is Miranda Becx. Ik ben eigenaar van Becx Coaching en Advies en actief op het terrein van HR-advisering in de breedste zin van het woord.

Ben je een ondernemer die vooruit wil? Om verder te komen, moet je verder kijken. Als HR-professional ik ga net even dat stapje verder met een praktische benadering en het geven van nieuwe inzichten. Al bijna 25 jaar werk ik als HR-professional. Ik heb de opleidingen Personeel en Arbeid, Human Resource Manager en Arbeidsdeskundige afgerond,  en heb ervaring in alle aspecten van het HR vak. Dit varieert van het opstellen van beleid, advies, coaching en praktische uitvoering.

 

Mijn aanpak is resultaatgericht:

  • HR-vraagstukken worden beantwoord.
    Voor alles is een oplossing en voor iedereen zijn er mogelijkheden.
  • HR-beleid wordt naar een hoger niveau gebracht.
    Het professionaliseren van hr-beleid zorgt voor gemotiveerde en tevreden medewerker. Voor jouw onderneming betekent dit betere resultaten en duurzaam ondernemen.

 

Voor een succesvolle en gezonde organisatie is het nodig om te vertrouwen in de kracht van medewerkers. Medewerkers die hun in kracht staan presteren beter, zijn creatiever en bereiken meer met minder. Dit kan door balans te creëren tussen organisatiedoelstellingen en de inzetbaarheid en wensen van medewerkers. Verbinden, kennis delen, zelfsturing en duurzame inzetbaarheid zijn hierin leidend.

Maatwerk

De werkwijze van Becx Coaching en Advies kenmerkt zich door maatwerk. Na een uitvoerige analyse wordt samen met de opdrachtgever gezocht naar de beste oplossing.

Missie 

Deskundig, kwalitatief en onafhankelijk diensten verlenen waardoor de balans in de driehoek tussen Mens-Werk-Inkomen kan worden voortgezet, hersteld of geoptimaliseerd.  

Contact

Wil je in contact komen met Becx Coaching en Advies? Ik geef graag een persoonlijke toelichting of stuur je aanvullende informatie.

 

Miranda Becx

06-10178672

Miranda@becxadvies.nl

 

PS: ik geniet van de ondergaande zon in mijn achtertuin. Foto’s hiervan komen dan ook regelmatig terug op mijn websites.