Welkom bij Becx Coaching en Advies!

Ben je op zoek naar ondersteuning bij het solliciteren, het overwinnen van obstakels in je carrière of het verbeteren van je arbeidsrelaties? Becx Coaching en Advies bied je professionele begeleiding op maat om jouw doelen te bereiken.

Mijn diensten omvatten:

  1. Sollicitatiecoaching: Ik bied begeleiding en ondersteuning tijdens elke fase van het sollicitatieproces. Van het opstellen van een indrukwekkend CV en het schrijven van overtuigende sollicitatiebrieven tot het voorbereiden op sollicitatiegesprekken, ik ben er om je te helpen opvallen en succes te behalen in je zoektocht naar werk.
  2. Mediation tussen werkgever en werknemer: Conflicten op de werkvloer kunnen destructief zijn voor zowel individuen als organisaties. Als ervaren mediator help ik bij het faciliteren van constructieve gesprekken en het vinden van duurzame oplossingen voor conflicten tussen werkgevers en werknemers. We streven naar een win-win situatie waarbij beide partijen zich gehoord voelen en tot overeenstemming komen.

Neem vandaag nog contact met me op om te bespreken hoe ik je kan ondersteunen in jouw professionele reis. Samen werken we aan jouw succes!

Solliciteren

Mediation tussen werkgever en werknemer